سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

جزئیات محدودیت‌های کرونایی هفته آینده در تهران

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران جزئیات اعمال محدودیت‌های کرونایی هفته آینده در تهران را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 03
کد خبر: ۶۹۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه آثار اعمال محدودیت‌ها بر میزان مرگ و میر، بستری و مراجعه سرپایی در هفته‌های آتی منعکس خواهد شد، بیان داشت:تغییر وضعیت شیوع بیماری در شهر تهران از قرمز به نارنجی است.

 

وی از استمرار بخشی از محدودیت‌ها در هفته آینده خبر داد و افزود: بالغ بر ۳۰ درصد ترافیک و تردد درون شهری و ۳۰ درصد استفاده از حمل و نقل عمومی در هفته اخیر کاهش پیدا کرده است. علی رغم اینکه برخی از دستگاه‌ها در خصوص تعطیلی کارمندان اقدامی نکردند، اما شاهد کاهش مراجعه به بخش‌های اداری بودیم.

 

به گفته رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، ۱۴۵ هزار بازدید تلفیقی با محوریت نیروی انتظامی در ۱۰ روز اخیر انجام شد که گزارشات حاکی از اجرای ۹۰ درصد دستورالعمل‌ها توسط اصناف شهر تهران دارد.

 

زالی همچنین از شهروندان و کسبه به علت این همراهی با توجه به محدودیت‌های اقتصادی تشکر کرد و گفت: استمرار این همراهی‌ها به طور قطع اثرات مطلوبی در پی دارد و می‌تواند نوید بخش روز‌های خوبی باشد.

 

وی تصریح کرد: محدودیت‌های اعمالی در شهر‌هایی با وضعیت نارنجی بیماری متفاوت از شهر‌هایی با وضعیت قرمز است. از هفته آینده در مشاغل اضطرار تصمیم بر حضور دو سوم کارکنان و در سایر بخش‌ها و اداره جات دولتی، غیردولتی و خصوصی حضور ۵۰ درصد کارکنان خواهد بود.

 

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران بیان داشت: برخی از محدودیت‌های مشاغل گروه ۳ و ۴ استمرار خواهد کرد، مدارس، دانشگاه‌ها، حوزه علمیه، نماز‌های جماعت و جمعه و فعالیت‌های آیینی کماکان در تهران تعطیل خواهد بود.

 

زالی عنوان کرد: محدودیت‌های تردد شبانه و ممنوعیت ورود خودرو‌های غیربومی کماکان از هفته آینده در شهر‌های قرمز و نارنجی اعمال خواهد شد.

 

وی گفت: وضعیت نگران کننده اقتصادی فشار قابل توجهی بر اصناف وارد می‌کند؛ به همین دلیل باید با کنترل گلوگاه شیوع بیماری از جمله ناوگان حمل و نقل عمومی و اداره جات، تصمیمات طوری اتخاذ شود که اصناف را دچار مشکل نکند.
منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار